fredag, oktober 16, 2009

"I've never had someone that knows me like you do"

Lite småspännande kväll det här. Och eftermiddag, faktiskt. Det började med att jag fick se ett slagsmål från fönstret på kontoret. Krister försvann strax därefter för att prata med polisen. Sedan drog jag iväg till syrran. Då drog vi hem till mamma och pappa. Där började Emma byta däck på bilen. Sen kom mormor och sen blev det raggmunk! Mums =)

När vi var extremt mätta och belåtna så spelade vi kort. Först Bult och sen Plump. Sen skrev vi brev till Mia och Alex som åkte till Japan här i veckan. Det blev lite... Konstigt kan man säga.

"Hej Mia och Alex! =)
Så sitter vi här igen och kräks. Mormor är full och mamma dansar på bordet. Pappa ligger och spyr och Emma klättrar i taket. Och jag sitter här som den journalist jag är och rapporterar lögner."
Sen kom det en massa om att pappa var borta och att polisen varit här. Och mormor försökte köra upp bilen ur dammen. Men det gick inte så bra och alla salamandrar har flytt. Och huset har blivit ersatt med en hög med svart aska och glödande kol. Och vi frågade om vi fick komma och bo hos dem. Mamma kunde pendla så vi bad dem skicka tåglistan. Sen skulle Emma vingla ut till bilen för att åka hem till sina katter, men det gick inte så bra för vi hade sålt däcken och köpt sprit. Dessutom hade hon glömt sätta dit vinterdäcken när hon höll på att byta. Sen kom pappa springandes med en hög poliser bakom sig och dem sköt pappa. Och då sa vi att då blir vi bara fyra som kommer. "Det hade inte börjar brinna om ni var här för då hade det varit släckt (släkt) här."
"Lögnaktiga hälsningar från Sofia.
Däckade hälsningar från Emma.
Dyblöta hälsningar från mormor.
Glödheta hälsningar från Lena.
Döda hälsningar från Sören."

Lite småspännande brev va? Jag tror dem kommer bli skapligt chockade ^^ Det skulle jag bli i alla fall =)

I morgon blir det till att ha det trevligt med Vickan och Thomas =) Vi ska laga mat och sen allmänt mysa och ha det trevligt =) Jag saknar dem så det är bra att vi tar tag i det här!

Nä, dags att sova. Puss <3

Inga kommentarer: