tisdag, augusti 11, 2009

"I 'm all out of love, I'm so lost without you"

Det gör ont i min mage. Gah, jag hatar det >.<

Jag har ingen aning om vad jag gjort men det gör ont vid höger öga. Inre ögonvrå. Sen är jag lite... Röd-lila aktig där också. Har jag slagit mig själv i sömnen? För jag lovar, när jag somnade senast så hade jag inte ont! Men när jag vaknade gjorde det ont. Knäppt... Eller har någon smygit in i mitt rum och slagit mig i ögat? Tell me! Who was it?!?!?! I shall kill you.

I'm starting to lose hope. Of everything. No traineeships, no work, no beauty, no love... No life? Maa, I'm fucked.

Och inte kan jag vända tillbaka dygnet heller efter att ha jobbat natt. Åh, det är så lätt att vända det fel så man är vaken hela nätter och sover hela dagar, men det är fan så svårt att vända tillbaka skiten sen. Blä.

Mmm, när jag får pengar ska jag färga håret. Jag skall be min syster hjälpa mig. Det blir bättre så. Åh!... Öh... Nej. Jag ska lägga undan en hel del pengar också. Så jag har. Ifall jag behöver till något. Läkare eller liknande skit. Man vet ju aldrig. Jag har ett par fläckar jag måste titta upp. Inte leverfläckar utan snarare något lila-aktigt. Shit, hela jag är snart lila. haha! Jag tänkte bara på att jag hade ont i ögat. Eller vid ögat snarare. Aja, det är säkert bara nåt liknande som pappa har eller så är det psoriasis som mamma har. Fuck, jag vill inte ha det. Men det är ärftligt har jag hört. Och morfar hade det, min äldsta morbror har det... Och mamma. Så varför inte?

Jag måste börja göra saker på dagarna! Inte bara... Sova och sedan sitta framför datorn. Vad gör jag vid datorn?`Laddar ner filmer och serier. Och tittar på dem. Något mer? Typ inte... Jag blir så trött på mig själv! Varför kan jag inte ta tag i mitt liv någon gång? Jag kan inte fortsätta så här. Men jag drömmer och hoppas och önskar att det ska hända något annat. Att mina drömmar ska gå i uppfyllelse. Min högsta dröm är... Ouppnåelig. Det är ingen vanlig dröm heller, som ett jobb eller kärlek. Nej, det handlar om en hel värld, ett helt annat liv! Något som inte existerar... En fantasivärld. Men åh, vilken värld. Och vilka människor. Keep on dreaming.

GAAAH! Emma! Pilla! Let's Zumba! Vi måste komma igång. Jag tror jag ska... Ringa dem i morgon eller i veckan och se om de vill prova skiten. Då kanske vi kan fortsätta med det sen. Få lite träning. Lite mer spänst och vighet i kropparna. Mah, fuck it. Det visar sig.

Mamma och pappa kanske ska ta med mig och Emma ut på en caching-helg. Vi drar iväg någonstans och bor på hotell och letar cacher hela dagarna! Riktigt bra faktiskt, för man får gå väldigt mycket. Mamma och pappa var iväg i helgen och mamma hade gått över 50 000 steg sammanlagt. ÖVER! Waaaaaay over. Kanske över 60 000 till och med. Rekommenderat för en person per dag är 10 000. Steg alltså. Skit i hur långt, det är inte där saken ligger. Det är hur mycket man rör sig. Inte hur långt man går. Om två personer går lika långt, men olika många steg. Den ena går 5000 steg och den andre 8000, vem har då fått mest motion? Den som gått 8000 förstås. Den har rört sig mer. Flyttat benen mer än den andre. Mah, skit samma.

Skaffa mig en stegräknare! pappas gamla är inge bra. Den visar inte rätt och den sitter inte kvar. Pappas nyaste slutade fungera. Han ska beställa nya säger han. När då? Jag vill att han ska göra det innan vi drar iväg på caching-helg. Jag vill veta hur mycket JAG går.

Det känns som om jag vara gnäller. Gör jag det? Gnäller på mig själv och klagar på att jag aldrig gör något och att livet suger och allt... Varför gör jag inget åt det då? Jag vet inte. Jag önskar att svaret fanns för mig att finna, men tankarna når inte så långt.

Förlåt, nu blev det ett sånt här långt inlägg igen. Som vanligt. Aja...

Puss <3

Inga kommentarer: