tisdag, november 02, 2010

"It sounds so sweet, coming from the lips of an angel"

Hinder - Lips of an angel

Lycklig <3

För lite mer än tre veckor sedan började jag prata med Anton. Vi hade spelat League of Legends tillsammans ett par gånger innan, men aldrig pratat med varandra, ensamma i skype. Tillsammans med massa andra, visst, men inte ensamma. Men out of the blue börjar han skriva till mig och sedan pratar vi mer och mer. Efter någon dag utbytte vi telefonnummer och smsade på nätterna innan sömnen fångade oss.

Någon gång därikring frågade han om jag inte ville komma ner och hälsa på. Vi hade ju trots allt sagt att myskompisar är bättre än KK;s och även sagt att vi skulle vara myskompisar. Så varför inte komma ner och titta på film och mysa tillsammans?

Sagt och gjort, jag åkte ner till honom, torsdagen den 14 oktober. Först tog vi en lång promenad genom Söderköping. Sedan tittade vi på film. Och myste. Och vad mysigt det var! Och vad bra det kändes när han kysste mig sen. Underbart.

När jag sedan åkte hem igen på kvällen satt jag och log hela vägen. Jag kände mig extremt lycklig!!

Jag åkte ner på lördagen också. Och då blev det än mer mys. När det bara var någon timme kvar innan jag var tvungen att åka hem frågade jag: Jaha, är det dags att byta relationsstatus på Facebook?
Mjaaa, det är det nog, svarade han då.
Vilken lycka!

Så gick det till när jag fick känna på hur det känns att bli verkligen lycklig igen. För det var länge sen.
Vi träffades helgen efter det också. Då kom han upp till mig och stannade hela helgen. Sen var jag nere hos honom hela denna helg. Och jag är fortfarande lycklig och kan inte låta bli honom så fort jag är med honom!

Och han den andra då? Well, screw him. När jag började spela med massa nya människor i början på oktober började jag äntligen släppa honom. Och när jag åkte ner till Anton... Ja, då var han helt borta. Men ja... Jag är glad för det, för annars skulle jag bara fortsatt vara olycklig resten av året.

Men nu är jag lycklig och glad och kär och...!!!! Jag vet inte, sprallig och jag har fått tillbaka mina intressen på riktigt! Jag och Joss ska nämligen måla idag och jag vill hålla på och pyssla igen! Det var länge sen. Men nu ska jag passa på! Åh, jag har börjat gymma också! Tänk vad lycklig kärlek kan göra :)

Puss <3

Inga kommentarer: