måndag, augusti 02, 2010

"Its not the end of the world, In fact its not even the end of the summer"

Bowling for soup - Shup-up and smile

Jag vet inte vad jag ska göra åt det, om jag ens ska göra något åt det. Micke sa att jag inte får pusha alls, för att det typ kommer "förstöra allt". Han sa det inte så, men det betyder typ samma sak.

Men hur länge ska jag vänta?
Fyra månader av känslor kan vara en lång tid, men jämfört med dina sex år ensam kan det inte vara nånting. Jag antar att jag endast kan vänta och se om något händer, men det är så frustrerande! Jag tänker på dig varje dag, typ hälften av min vakna tid. Om du finns med mig när jag sover vet jag inte, för det är inte ofta jag minns mina drömmar. Men att jag är kär, det vet jag.

Det dumma är att det brukar aldrig hålla i sig så här pass länge. Om man nu kan kalla det länge. Någon månad, sedan har jag lyckats släppa personen. Två månader på sin höjd. Men fyra? Endast en person har lyckats komma över den gränsen. Men Thomas är ju lite speciell också. Förhoppningsvis ska jag väl lyckas släppa honom helt någon gång, så inte känslorna kryper tillbaka varje gång jag träffar honom.Sju år är en väldigt lång tid.

Men nu är det inte honom det handlar om. Just nu kretsar mitt liv kring *** och Joss. Och min älskade syster som är gravid! Jag ska bli moster i Mars om allt går som det ska :D

Tillbaka till ***. Idag nämnde han något om att han funderar på att ta ner någon film. Han gick så pass långt att han nämnde ratingen den fått på IMDB. Verkade nästan lite som att han ville att jag skulle fråga om jag fick komma förbi och sen den någon gång. Men jag vet inte.. Han är så komplicerad så jag vet inte alls hur jag ska agera runt honom. Ska jag låtsas som att jag inte är intresserad av honom eller ska jag visa att jag gillar honom utan att det blir för mycket? Jag känner mig sjukt förvirrad på den punkten och känner att jag vill att han ska veta vad jag känner, men samtidigt vill jag inte skrämma bort honom. Det känns som att jag gjort det misstaget ett par gånger för mycket redan. Men det är ju då man byter taktik, eller hur? Om en sak inte funkar, ska man inte lära sig något av det och försöka på något annat sätt? Det är som tvillingarna Hammarström sade på kursen på soc; En fluga lär sig inte. Den fortsätter flyga in i fönstret på samma ställe utan att lära sig att det inte går. Men vi människor provar ett sätt högst två gånger och märker vi att det inte fungerar ändrar vi på något och provar igen. Detta var då i arbetssökar-syfte. Prova ett yrke. Känns det inte rätt så får du ändra på något och ta lärdom av det du varit med om, ända tills du känner att du hittat rätt.

Jag vet, nu kom jag in på en massa annat. Kanske är dags att sluta skriva. Blir inte så mycket sagt.

Fick precis lite dåligt samvete. Kom på att jag har ett obesvarat mail på Facebook sen ett tag tillbaka. Det känns ganska viktigt att besvara det och fråga hur det gått sedan dess.

Nej, nu skiter jag i det här.
Tjo

Inga kommentarer: