tisdag, maj 11, 2010

"Your sweet moon beam, the smell of you in every single dream I dream"

Train - Hey soul sister

Jag mår bra. Det känns riktigt skönt. Jag och Joss har umgåtts väldigt mycket och vi kommer umgås varje dag den här veckan. Kommer faktiskt sova tillsammans varje natt hela veckan också =P Varför? Jo, hennes pappa är iväg på jobbresa så hon har huset för sig själv. Därför sover jag hos henne nu så hon får sällskap. Och på fredag så åker hon jag mamma och pappa iväg på cachingtur runt vättern, så då följer hon med mig på torsdag eftersom vi åker tidigt på fredag morgon. Och sen blir det dela hotellrum hela helgen =)

Ja, jag är kär förresten. Och det känns bra! Det verkar som om han gillar mig tillbaka, men man kan ju aldrig vara helt säker. Men vilket som så känns det bra. Det är nästan så jag skulle kunna ha det som det är nu. Låta det vara så inget blir förstört. Men samtidigt så vill jag mer. Jag känner mig splittrad på den fronten, men det är det enda som kan kännas lite halvjobbigt just nu. annars känns resten riktigt bra faktiskt. Tabletterna hjälper som dem ska och sista mötet på psyk blir i början på juni. Så det går garanterat framåt! Att det är vår gör inte saken sämre direkt.

Ikväll ska jag och Joss ha en liten Spa-kväll. Vi köpte ansiktsmasker igår på ÖB och tryffel som vi ska sitta och smaska på samtidigt som vi leker tjejer xD Visst, jag kan ses som en som brukar göra sådant ibland, men inte Joss. Hon är mer man än kvinna ;D

Hmm, igår morse drömde jag om Kebabrulle och blev extremt sugen på det och dessutom höll det i sig hela dagen. Så vi beställde pizza på kvällen =P Då fick jag min kebabrulle! Som tur är drömde jag inte om mat i natt, så då kör vi något hemlagat =)

Och i morgon ska vi dra till Boda Borg. Jag, Joss och Emma som det ser ut just nu. Vi hoppas på att få med en till person, men jag har ingen aning om vem som kan tänkas vilja följa med. Aja, om det är någon som är intresserad är det bara att höra av sig =)

Puss <3

Inga kommentarer: